Afwerkingen

Een vraag? Contacteer onséén van onze medewerkers

Het zijn de oppervlakte-afwerkingen die de keramiek een andere uitstraling geven: van natuurlijk over vlak gepolijst tot een ruwer afgewerkt geheel. Bij natuursteen zijn heel wat oppervlaktebehandelingen mogelijk, bij keramische steen is dat minder. Meestal zijn er een aantal afwerkingen die per merk en per toepassing verschillen.

Inalco

De iTOPKer platen kunnen op verschillende manieren in jouw interieur geïntegreerd worden. Werkbladen of keukenbladen zijn de meest voorkomende toepassing. Afhankelijk van de gekozen kleur kan je kiezen uit een matte (zonder verdere behandeling), een gepolijste en een bush-hammered afwerking. De gepolijste versie geeft een extra zacht en glanzend oppervlak, de bush-hammered versie geeft een ietwat ruwere uitstraling.

Storm Gris Polished Storm Gris Polished
Storm Gris Natural Storm Gris Natural
Petra crema bush-hammered Petra crema bush-hammered

Lapitec

Met een breed gamma aan kleuren en afwerkingen kan je deze keramische steen perfect afstemmen op de toepassing die je voor ogen hebt. De gladdere varianten worden meestal gebruikt in keukenbladen, werktabletten en tegels. Eender welke afwerking je kiest, ze zijn allemaal resistent tegen krassen en hoge temperaturen en ze zijn minder vlekgevoelig. Lapitec heeft acht afwerkingen. Lux (gepolijst) en Satin (mat) zijn de gladdere uitvoeringen, Vesuvio, Dune, Lithos, Arena, Fossil en Urban zijn stuk voor stuk unieke en iets ruwere oppervlakken.

Grigio Cemento Lux Grigio Cemento Lux
Grigio Cemento Satin Grigio Cemento Satin
Grigio Cemento Vesuvio Grigio Cemento Vesuvio
Grigio Cemento Dune Grigio Cemento Dune
Grigio Cemento Lithos Grigio Cemento Lithos
Grigio Cemento Arena Grigio Cemento Arena
Grigio Cemento Fossil Grigio Cemento Fossil