Collecties

Een vraag? Contacteer onséén van onze medewerkers

In onze toonzaal kan je keramische tegels in alle vormen en formaten ontdekken. Tegels geschikt voor wand en vloer, mozaïektegels, maar ook voor binnen- en buitengebruik kan je bij ons alles vinden. Naast de klassieke keramische tegel hebben we ook dunne keramische platen in ons assortiment voor keukenbladen of maatwerk voor badkamers of interieurtoepassingen. Wij sommen hieronder de collecties van de keramische platen op.

Inalco

Deze Spaanse tegelfabrikant is al jaren een gevestigde waarde op vlak van keramische grootformaattegels. Hun missie die bestaat uit innovatie, kwaliteit, service en respect voor het milieu leidt tot een uniek assortiment met differente afwerkingen, structuren en formaten. De creativiteit en het design van Inalco maakt dat ze niet enkel perfect kunnen inspelen op interieurtrends, maar dat ze vaak trendsetter zijn op vlak van tegels. Met iTOPKer levert Inalco een keramische plaat van 12mm dik en maximum afmetingen van 320 x 150 cm voor gebruik in de keuken, badkamer en interieurwereld.

Inalco

Lapitec

Deze plaat in volkern porselein werd ontwikkeld in Italië en combineert de natuurlijke uitstraling van natuursteen, de sterkte van keramiek en de elegantie van composietsteen. Het materiaal is eveneens hittebestendig, bestand tegen krassen, hygiënisch en eenvoudig te reinigen door de beschermende toplaag. Doordat het waterdicht is en ongevoelig is voor UV-stralen, is het ook ideaal om buiten te gebruiken. Lapitec is in drie diktes (12, 20 en 30mm) verkrijgbaar in een 20-tal kleuren en acht oppervlakte-afwerkingen. De gegarandeerde plaatmaat voor 12 en 20mm is 336 x 150cm, voor 30mm 336…

Lapitec